AKU-LASER

Moderne akupunktur

Den akupunkturmetode vi benytter hos Aku-laser.dk, og som er den primære behandlingsmetode hos os, er udviklet af John Boel, og foregår således, at vi med nålene påvirker reflekspunkter i
centralnervesystemet. På den måde opnår vi en hurtig og målrettet behandling, som erfaringsmæssig giver både hurtige og gode resultater.

Hvordan adskiller det sig fra klassisk kinesisk akupunktur?

I klassisk kinesisk akupunktur søger man at skabe balance mellem yin og yang, hvor den moderne akupunktur vi benytter, er mere målrettet mod den aktuelle problematik. Man kan sammenligne det med man har smidt sine nøgle væk. Ved den klassiske tankegang laver man en hovedrengøring for til sidst at finde nøglerne. Ved den moderne tankegang, tænker vi et skridt tilbage; ”hvor havde jeg dem sidst”. Det er derfor to forskellige måder at anse akupunkturen på.

Hvordan foregår en behandling?

Når du booker en tid gennem vores onlinebooking system, modtager du en mail som du bedes besvare forud for din første behandling. På den måde kan vi hurtigere danne os et overblik over dine udfordringer, og komme i gang med selve handlingen når du kommer på klinikken første gang.

Hvordan ser et forløb ud hos Aku-laser?

Langt de fleste problematikker foregår på den måde, at vi booker fem behandlinger inden for 14 dage. Ved at sætte så intenst ind i starten, oplever du som klient en hurtigere effekt, hvilket erfaringsmæssigt betyder færre behandlinger i et samlet forløb, da den intense start hurtigt vil få dig på et niveau, som der ikke skal meget – hvis mere – til for at vi kan afslutte den behandling.

I nogle tilfælde vil det være nødvendigt med opfølgende behandlinger, f.eks. en gang om måneden, for at opretholde det opnåede niveau. Det kan være ved forløb for nedsat hørelse, struma eller problemer i
bevægeapparatet, hvor der er bevægelser eller ydre påvirkninger i din dagligdag, der fremprovokerer
smerte. I dette tilfælde vil vi sammen finde den bedste løsning.

''Målrettet mod den aktuelle problematik''

Kontakt

WTC Healthcare Center
Borupvang 3c – 1 Sal.
2750 Ballerup
CVR: 43387294